ວິທີຍົກເລີກການເຊື່ອມຕໍ່ເພຈ Facebook ອອກຈາກ BroadTurbo
ຖ້າມີເພຈທີ່ບໍ່ໄດ້ໃຊ້ບຣອດແຄສແລ້ວ ຫຼື ເລືອກເພຈເກີນມາຕອນເຊື່ອມຕໍ່ຄັ້ງທຳອິດ ສາມາດນຳເພຈອອກຈາກ BroadTurbo ໄດ້ດ້ວຍຕົນເອງ ໂດຍຍົກເລີກການເຊື່ອມຕໍ່ Facebook ແລ້ວເຊື່ອມຕໍ່ໃໝ່ ພ້ອມເລືອກສະເພາະເພຈທີ່ຕ້ອງການ ເຮັດຕາມຂັ້ນຕອນລຸ່ມນີ້ໄດ້ເລີຍ
ຂັ້ນຕອນການນຳເພຈອອກ
-
ເປີດໜ້າ BroadTurbo ແລ້ວກົດປຸ່ມ ຍົກເລີກການເຊື່ອມຕໍ່ ທີ່ມຸມຂວາເທິງຂອງໜ້າຈໍ
-
ເມື່ອຍົກເລີກການເຊື່ອມຕໍ່ແລ້ວ ໜ້າຈໍຈະສະແດງປຸ່ມສຳລັບເຊື່ອມຕໍ່ໃໝ່ ໃຫ້ກົດປຸ່ມ ເຊື່ອມຕໍ່ເຟສບຸກ
-
ລະບົບຈະພາໄປຫາໜ້າອະນຸຍາດສິດຂອງ Facebook ໃຫ້ກົດປຸ່ມ ແກ້ໄຂການຕັ້ງຄ່າ ເພື່ອເລືອກເພຈໃໝ່ (ຢ່າກົດ ດຳເນີນການຕໍ່ ເພາະລະບົບຈະໃຊ້ລາຍຊື່ເພຈຊຸດເດີມ)
-
ໃນຂັ້ນຕອນເລືອກເພຈ ໃຫ້ເລືອກ ເລືອກໃຊ້ເພຈປັດຈຸບັນເທົ່ານັ້ນ ແລ້ວໝາຍເລືອກສະເພາະເພຈທີ່ຍັງຕ້ອງການໃຊ້ກັບ BroadTurbo ໂດຍເພຈທີ່ເອົາເຄື່ອງໝາຍຖືກອອກ ຈະຖືກນຳອອກຈາກການເຊື່ອມຕໍ່ ຈາກນັ້ນກົດ ດຳເນີນການຕໍ່
-
ໃນຂັ້ນຕອນເລືອກທຸລະກິດ ກົດ ດຳເນີນການຕໍ່ ໄດ້ເລີຍ
-
ໜ້າກວດສອບຄຳຂໍສິດ ໃຫ້ກົດປຸ່ມ ບັນທຶກ ເພື່ອຢືນຢັນ
ສຳເລັດແລ້ວ ກັບມາທີ່ໜ້າ BroadTurbo ລາຍຊື່ເພຈໃນຊ່ອງເລືອກເພຈຈະເຫຼືອສະເພາະເພຈທີ່ເລືອກໄວ້ ຖ້າລາຍຊື່ຍັງບໍ່ອັບເດດ ໃຫ້ກົດປຸ່ມ ອັບເດດເພຈໃໝ່ ລຸ່ມຊ່ອງເລືອກເພຈອີກຄັ້ງ
ໝາຍເຫດ
- ຖ້າຕ້ອງການເພີ່ມເພຈກັບມາໃຊ້ງານອີກຄັ້ງ ເຮັດຕາມຂັ້ນຕອນເດີມໄດ້ເລີຍ ໂດຍໝາຍເລືອກເພຈທີ່ຕ້ອງການເພີ່ມໃນຂັ້ນຕອນທີ 4
- ຖ້າພົບບັນຫາໃນການເຊື່ອມຕໍ່ ຕິດຕໍ່ທີມງານໄດ້ທີ່ https://line.me/R/ti/p/@884uugow